COMPUTERMUSEN TILBYDER

Computermusen kan hjælpe dig godt videre, uanset opgaven.

Online Backup
Hjælp til firmaer
Netværksproblemer?
Få renset din PC
Har du stadig en PC med Windows XP?

I dag bliver stadig flere oplysninger gemt på computere og for mange virksomheder er backup et spørgsmål om liv eller død for virksomheden. Som privat person er det billeder af familien det drejer sig om, og hvem ønsker at ens minder skal forsvinde for altid?

Computermusen er interesseret i at kunderne kan sikre deres data nemt og billigt; derfor tilbyder Computermusen en backupløsning som ikke sprænger IT-budgettet.

Der tages backup over Internettet og dine data gemmes uden for huset i 2 sikrede datacentre. Dine data krypteres med en kode du selv vælger, backuppen starter automatisk hver dag og så er det slut med at skulle huske at skifte bånd og gemme dem et sikkert sted.

Med denne backupløsning , betaler du kun for det du bruger. Fylder din samlede backup inkl. 90 dages daglige ændringer f.eks. 10GB, så koster det kr. 100,- ekskl. moms pr. måned.

Som privatbruger, er mængden af data måske ikke så stor og hvis du f.eks. har 1 GB om måneden i sammenlagte data, ja så er prisen kun 19,- ekskl. moms.

Da backupløsningen er så billig, så kan den sagtens kombineres med en eksisterende backupløsning. Derved bruger du både livrem og seler, en backup i huset som er lige ved hånden og en backup ude af huset som kan bruges hvis den interne fejler. 

Der er ingen bindingsperiode og der er intet opstartsgebyr. Du kan når som helst opsige dit abonnement. Får du brug for mere plads, kan du ligeså nemt skrue op for pladsen selv. 

Du får dit eget logind til dit backupområde, og det hele styres via din browser. Du kan altid downloade dine data og genetablere mistede filer. 24 timer i døgnet. Vil du have en fysisk kopi, kan du bestille en Harddisk som bliver leveret til dig.

Uanset om du bor i København eller Skagen, kan du få installeret din backup, vi hjælper dig over Internettet, direkte på din computer.

Så hvorfor ikke sikre sig?......du ved aldrig hvornår uheldet er ude!

Bestil det her

Har du virksomhed, og har du brug for hjælp til:

  • Opsætning af trådløst netværk
  • Flyt dine mails og data i skyen og bliv mobil
  • Sikkerhed på dine maskiner eller servere i virksomheden
  • Fjernelse af vira eller spam/ malvare
  • Vedligeholdelse af servere, på firmaets adresse eller eksternt
  • Vedligeholdelse af hjemmesider og opdateringer løbende
  • Udvikling af nye forretningsmuligheder
  • Installation af effektiviseringssoftware
  • Oprettelse af Digital postkasse og E-boks
  • Indkøb af det rigtige udstyr

Samt meget mere, så er Computermusen den helt rigtige at ringe til!

Computermusen har ekspertisen til at hjælpe dig, hvad end det måtte være.

Måske har du idag i din virksomhed, flere forskellige der hjælper dig med specifikke problemer eller som vedligeholder dit udstyr/ hjemmesider.
Eén konsulent til hver ting.

Det kan ofte være en dyr affære, når du skal betale flere forskellige og måske til priser der ligger over 1200,- i timen.

Men sådan behøver det ikke at være. Computermusen kan hjælpe dig, så du kan "nøjes" med eén konsulent fremover.

Driller netværket? 

Er du hoppet af?

Eller er du bare træt af den langsomme forbindelse du har?

Så kan Computermusen hjælpe, vejlede og rådgive dig til en bedre forbindelse, uden at det behøver at koste en bondegård.

Uanset om du vil skifte udbyder eller du skal have skiftet din router ud med en hurtigere, så er Computermusen parat til at hjælpe dig sikkert videre. Mange gange er det kun et spørgsmål om at have det rigtige udstyr, hvis din forbindelse er langsom.
Det behøver ikke altid at være den udbyder som leverer din Internetforbindelse, som er problemet.

Mange gange er det fordi din router er blevet for gammel, og er af ældre dato. En ny koster ikke mere en bondegård, og man vil med det samme kunne mærke forskel på "før" og "nu", så snart man udskifter den.

I nogle tilfælde man man også udskifte dit netværkskort på din PC, og du vil også kunne mærke en forbedring der.

Men er du i tvivl, om det er dit netværk, din forbindelse eller din maskine som er problemet, så lad Computermusen se på det.

Du kender det sikkert....din PC er blevet langsommere og langsommere. Du er ved at blive sindsyg, fordi du ikke kan få den til at makke ret.

Mange gange er det fordi den ikke er blevet renset for overflødige filer...nogle gange er rdet virus som er problemet og andre gange er det en kombination af overflødige filer, spam og virus som har sat sig på din harddiske.

Men fortvivl ikke. Computermusen kan hjælpe dig videre og få optimeret din PC så den igen kan virke flydende og som ny. Nogle gange skal der ikke så meget til. Andre gange vil det være bedre at geninstallere sin PC, men det kan Computermusen ligeså hjælpe med.

Så kontakt Computermusen for at høre hvad dine muligheder er, og husk der er ikke noget spørgsmål der er for dumt. Computermusen tager alle seriøst!

Microsoft stoppede med at supportere Windows XP d. 8. april 2014

Derfor kan du efter den 8. april 2014 ikke længere få teknisk support til Windows XP. Dette omfatter også automatiske opdateringer, som er med til at beskytte din pc. Microsoft fjerner samtidigt muligheden for download af Microsoft Security Essentials i Windows XP fra denne dato.

Hvis du fortsætter med at bruge Windows XP, efter at supporten ophører, vil din computer stadig fungere, men den vil ikke længere være beskyttet mod sikkerhedsbrud og virus. Efterhånden som flere software- og hardwareproducenter fortsætter med at optimere til nyere versioner af Windows, kan du desuden forvente, at der vil være flere og flere apps og enheder, som ikke fungerer sammen med Windows XP.

Så har du en PC med Windows XP styresystem, og du vil have den opgraderet eller måske hellere vil have en ny PC, ja så kan Computermusen hjælpe dig med at få indkøbt dette og få sat den op, så du kan komme sikkert videre!

Har du fået dette kort ind ad brevsprækken eller hentet dette i din postkasse?

2016-01-24_17h16_20

Hvis ja, så ved du hvor du kan finde hjælp.

Og så spørger du sikkert: Er det ikke dyrt?

Svaret er: Nej!

Min timepris ligger på 600,- ex. moms, hvilket svarer nogenlunde til halvdelen af andre IT-konsulenter. Efter den første time, bliver du kun faktureret for halve timer, såfremt det ikke tager længere.

Jeg kan hjælpe dig usanset hvor du er i landet, så længe du kan komme på nettet med din PC. Bor du i Københavnsområdet eller på Københavns Vestegn, kører jeg ud til dig, hvis du ønsker det.

Se mere her på siden, hvad jeg også kan tilbyde dig! Hjælpen til din PC er ikke langt væk!

Bange for at miste dine data? Så tilmeld dig Nordic Backup nu!