FÅ DIN EGEN SIKRE CLOUD

Så kan du tilgå dine data overalt

Få din egen sikre cloud

Få din egen cloud

Du kender sikkert Dropbox, Icloud og flere andre Skyprodukter. Og de er desværre ret dyre.

Computermusen vil gerne slå et slag for dem, som går imod dette og tilbyder et produkt som er ligeså godt, og vi vil endda gerne vove at påstå, at det er bedre.

Og så er det ligeså meget billigere! Prøv det så længe du vil, det er helt gratis, og er du klar til mere plads, så opgraderer vi dig.

Vi har valgt at bruge ret meget tid på dette produkt, og derfor kan vi med god samvittighed anbefale dette alternative Cloud produkt, som giver dig masser af muligheder for at bruge dine filer på en helt ny måde, hvor du samtidig får lavet backup af alle dine filer. Du får masser af plads til at gemme på, og skulle du komme til at mangle plads, kan du løbende udvide.

Produktet er udviklet på samme måde, som de andre. Du har mulighed for at få lavet backup af alle dine vigtige filer, men derudover, så har du også muligheden for en "Fil kuffert", som du kan tage med dig uanset hvor du er.

Det betyder at du kan arbejde med dine filer, uanset om du er hjemme, på jobbet, i sommerhuset eller hvis du er på farten.

Du kan endda med den medfølgende app, få adgang til dine filer, og du kan ligeså oprette, ændre og slette filer. 

Så snart du ændrer noget det ene sted, vil du kunne se ændringen det andet sted. Smart ikke?!

 Alt efter om du vælger "Personal Pro" udgaven, eller om du er en lille virksomhed, får du den samme høje sikkerhed.

Nemmere bliver det ikke, og Computermusen hjælper dig igang. Vi står for opsætningen og klargøringen af dine filer, ligeså installerer vi det på din smartphone, Iphone eller Ipad, så du kan komme hurtigt igang.

Det er kompatibelt til både Windows og Mac, Apple og Android.

Kontakt Computermusen for at komme igang eller brug linket her, for at oprette dig selv som bruger, og kom igang med det samme.

Opret Cloud til mig nu  - prøv det i 14 dage helt gratis uden nogen form for forpligtelser!

Du kan også lade Computermusen klare det for dig  ved at klikke her.

Har du fået dette kort af brevsprækken eller hentet dette i din postkasse?

2016-01-24_17h16_20

Hvis ja, så ved du hvor du kan finde hjælp.

Og så spørger du sikkert: Er det ikke dyrt?

Svaret er: Nej!

Min timepris ligger på 600,- ex. moms, hvilket svarer nogenlunde til halvdelen af andre IT-konsulenter. Efter den første time, bliver du kun faktureret for halve timer, såfremt det ikke tager længere.

Jeg kan hjælpe dig usanset hvor du er i landet, så længe du kan komme på nettet med din PC. Bor du i Københavnsområdet eller på Københavns Vestegn, kører jeg ud til dig, hvis du ønsker det.

Se mere her på siden, hvad jeg også kan tilbyde dig! Hjælpen til din PC er ikke langt væk!

Bange for at miste dine data? Så tilmeld dig Nordic Backup nu!