FÅ DIT LINK PÅ SØGEMASKINERNE

Lad andre linke til dig

Lad andre linke til dig

Du kender det sikkert godt, og du ved at det tage rigtig lang tid at få det gjort korrekt. Og når du når til, at du skal gøre det, så orker du det ikke mere.

Det med at få linket ind på diverse hjemmesider,søgemaskiner og andre biblioteker kan være en lang affære for mange. Især hvis man ønsker at liægge linket ind de rigtige steder på Internettet. De fleste sider tilbyder at lægge linket ind gratis, og du kan normalt selv indsætte linket i deres database.

Computermusen tilbyder dig at få klaret det hele, og med en minimal indsats fra din side.

For eet er at få linket ind på siderne, men noget andet er, om de koder du har liggende på dn hjemmeside, opfanges af søgemaskinerne.

Computermusen kan hjælpe dig med at få de rigtige koder ind på din hjemmeside, og bagefter på dit link ud på mere 200,000 søgemaskiner og linkbiblioteker.

Det er nemt og ligetil, og det eneste du skal gøre, er at sende os linket til din hjemmeside, hvorefter vi kigger din side igennem, og giver dig de koder du skal sætte ind på din hjemmeside.

Når du har gjort det, så begynder vi at tilmelde din side til alle søgemaskinerne, og sørger for at de bliver lagt ind korrekt.

Når operationen er overstået modtager du en rapport om hvordan det er forløbet.

En mærkbar forskel, kan normalt først måles efter 3-4 måneder alt efter hvor hurtige søgemaskinerne er til at godkende links.

Den helt store forskel er nu, at du har gjort opmærksom på dit link, på alverdens sider, og eftersom du linker til din side, andre steder fra, vil søgemaskinerne lige tjekke dette, når de placerer dig på deres site. Jo flere links fra forksellige steder de kan se, jo bedre placering vil du få løbende.

Og det er er ikke dyrt at få det gjort. Kun 599,- plus moms.

Så kontakt Computermusen, nu enten på mail eller via kontaktformularen.

Har du fået dette kort af brevsprækken eller hentet dette i din postkasse?

2016-01-24_17h16_20

Hvis ja, så ved du hvor du kan finde hjælp.

Og så spørger du sikkert: Er det ikke dyrt?

Svaret er: Nej!

Min timepris ligger på 600,- ex. moms, hvilket svarer nogenlunde til halvdelen af andre IT-konsulenter. Efter den første time, bliver du kun faktureret for halve timer, såfremt det ikke tager længere.

Jeg kan hjælpe dig usanset hvor du er i landet, så længe du kan komme på nettet med din PC. Bor du i Københavnsområdet eller på Københavns Vestegn, kører jeg ud til dig, hvis du ønsker det.

Se mere her på siden, hvad jeg også kan tilbyde dig! Hjælpen til din PC er ikke langt væk!

Tilmeld dit site til søstersitet WWW.STUFF4YOU.DK nu!

Bange for at miste dine data? Så tilmeld dig Nordic Backup nu!