FÅ RENSET DIN PC

Computermusen kan hjælpe dig godt videre, uanset opgaven.

Få renset din PC

Du kender det sikkert....din PC er blevet langsommere og langsommere. Du er ved at blive sindsyg, fordi du ikke kan få den til at makke ret.

Mange gange er det fordi den ikke er blevet renset for overflødige filer...nogle gange er rdet virus som er problemet og andre gange er det en kombination af overflødige filer, spam og virus som har sat sig på din harddiske.

Men fortvivl ikke. Computermusen kan hjælpe dig videre og få optimeret din PC så den igen kan virke flydende og som ny. Nogle gange skal der ikke så meget til. Andre gange vil det være bedre at geninstallere sin PC, men det kan Computermusen ligeså hjælpe med.

Så kontakt Computermusen for at høre hvad dine muligheder er, og husk der er ikke noget spørgsmål der er for dumt. Computermusen tager alle seriøst!

Har du fået dette kort af brevsprækken eller hentet dette i din postkasse?

2016-01-24_17h16_20

Hvis ja, så ved du hvor du kan finde hjælp.

Og så spørger du sikkert: Er det ikke dyrt?

Svaret er: Nej!

Min timepris ligger på 600,- ex. moms, hvilket svarer nogenlunde til halvdelen af andre IT-konsulenter. Efter den første time, bliver du kun faktureret for halve timer, såfremt det ikke tager længere.

Jeg kan hjælpe dig usanset hvor du er i landet, så længe du kan komme på nettet med din PC. Bor du i Københavnsområdet eller på Københavns Vestegn, kører jeg ud til dig, hvis du ønsker det.

Se mere her på siden, hvad jeg også kan tilbyde dig! Hjælpen til din PC er ikke langt væk!

Bange for at miste dine data? Så tilmeld dig Nordic Backup nu!