HAR DU STADIG EN PC MED WIN XP?

Har du stadig en PC med Windows XP?

Microsoft stoppede med at supportere Windows XP d. 8. april 2014

Derfor kan du efter den 8. april 2014 ikke længere få teknisk support til Windows XP. Dette omfatter også automatiske opdateringer, som er med til at beskytte din pc. Microsoft fjerner samtidigt muligheden for download af Microsoft Security Essentials i Windows XP fra denne dato.

Hvis du fortsætter med at bruge Windows XP, efter at supporten ophører, vil din computer stadig fungere, men den vil ikke længere være beskyttet mod sikkerhedsbrud og virus. Efterhånden som flere software- og hardwareproducenter fortsætter med at optimere til nyere versioner af Windows, kan du desuden forvente, at der vil være flere og flere apps og enheder, som ikke fungerer sammen med Windows XP.

Så har du en PC med Windows XP styresystem, og du vil have den opgraderet eller måske hellere vil have en ny PC, ja så kan Computermusen hjælpe dig med at få indkøbt dette og få sat den op, så du kan komme sikkert videre!

Har du fået dette kort af brevsprækken eller hentet dette i din postkasse?

2016-01-24_17h16_20

Hvis ja, så ved du hvor du kan finde hjælp.

Og så spørger du sikkert: Er det ikke dyrt?

Svaret er: Nej!

Min timepris ligger på 600,- ex. moms, hvilket svarer nogenlunde til halvdelen af andre IT-konsulenter. Efter den første time, bliver du kun faktureret for halve timer, såfremt det ikke tager længere.

Jeg kan hjælpe dig usanset hvor du er i landet, så længe du kan komme på nettet med din PC. Bor du i Københavnsområdet eller på Københavns Vestegn, kører jeg ud til dig, hvis du ønsker det.

Se mere her på siden, hvad jeg også kan tilbyde dig! Hjælpen til din PC er ikke langt væk!

Bange for at miste dine data? Så tilmeld dig Nordic Backup nu!