KASPERSKY ANTIVIRUS OG ANTI-MALWARE

Så er du godt beskyttet på din enhed.

Kaspersky antivirus og antimalware

 

Der er ikke noget mere irriterende, end hvis din PC eller mobiltelefon bliver ramt af nedbrud forårsaget af en virus eller et stykke malware, som totalskader din enhed.

Men så er det godt at du kan beskytte dig!

Hvad enten det gælder alm. klientmaskiner, hjemmecomputere eller servere med store mængder data, så kan du få et produkt der passer perfekt til situationen. Du får licenser der passer til dit behov, og køber du flere licenser af gangen, sparer du oveni købet penge.
PartLogos_2013_Registered_Partner

Du ved aldrig hvornår uheldet er ude. Kaspersky beskytter, medens du surfer, uden at det går ud over din computers ydeevne. Den beskytter dig live med scanning af dine søgninger på  f.eks. Google.dk og kommer med analyser omkring dit besøg på Internetsider, som kan være farlige for dig og din enhed.

Kaspersky beskytter din enhed døgnet rundt, og opdaterer altid sig selv løbende, så du har den bedste sikkerhed på nettet og fra farer udefra.

Mange antivirusprogrammer beskytter dig live, men beskytter dit nuværende antivirussoftware dig også for falske hjemmesider og andre angreb fra Malware live?

Og ja, det virker med Windows 10 🙂

Beskyt dig selv eller din virksomhed nu, før det er for sent.

Klik her for at kontakte Computermusen, så du kan få gang i din beskyttelse!

Har du fået dette kort af brevsprækken eller hentet dette i din postkasse?

2016-01-24_17h16_20

Hvis ja, så ved du hvor du kan finde hjælp.

Og så spørger du sikkert: Er det ikke dyrt?

Svaret er: Nej!

Min timepris ligger på 600,- ex. moms, hvilket svarer nogenlunde til halvdelen af andre IT-konsulenter. Efter den første time, bliver du kun faktureret for halve timer, såfremt det ikke tager længere.

Jeg kan hjælpe dig usanset hvor du er i landet, så længe du kan komme på nettet med din PC. Bor du i Københavnsområdet eller på Københavns Vestegn, kører jeg ud til dig, hvis du ønsker det.

Se mere her på siden, hvad jeg også kan tilbyde dig! Hjælpen til din PC er ikke langt væk!

Bange for at miste dine data? Så tilmeld dig Nordic Backup nu!