ONLINE BACKUPLØSNING

Så mister du ikke data mere....

Online Backup

I dag bliver stadig flere oplysninger gemt på computere og for mange virksomheder er backup et spørgsmål om liv eller død for virksomheden. Som privat person er det billeder af familien det drejer sig om, og hvem ønsker at ens minder skal forsvinde for altid?

Computermusen er interesseret i at kunderne kan sikre deres data nemt og billigt; derfor tilbyder Computermusen en backupløsning som ikke sprænger IT-budgettet.

Der tages backup over Internettet og dine data gemmes uden for huset i 2 sikrede datacentre. Dine data krypteres med en kode du selv vælger, backuppen starter automatisk hver dag og så er det slut med at skulle huske at skifte bånd og gemme dem et sikkert sted.

Med denne backupløsning , får du ubegrænset plads. Men kun 1 pris.

Som privatbruger, dækker backupaftalen 1 pc, som backes up. Du har ubegrænset plads til rådighed. Det koster dig kun 30,- om måneden plus moms.

Da backupløsningen er så billig, så kan den sagtens kombineres med en eksisterende backupløsning. Derved bruger du både livrem og seler, en backup i huset som er lige ved hånden og en backup ude af huset som kan bruges hvis den interne fejler. 

Der er ingen bindingsperiode og der er intet opstartsgebyr. Du kan når som helst opsige dit abonnement. 

Du får dit eget logind til dit backupområde, og det hele styres via din browser. Du kan altid downloade dine data og genetablere mistede filer. 24 timer i døgnet. Vil du have en fysisk kopi, kan du bestille en Harddisk som bliver leveret til dig.

Uanset om du bor i København eller Skagen, kan du få installeret din backup, vi hjælper dig over Internettet, direkte på din computer.

Så hvorfor ikke sikre sig?......du ved aldrig hvornår uheldet er ude!

Bestil det her

Har du fået dette kort ind ad brevsprækken eller hentet dette i din postkasse?

2016-01-24_17h16_20

Hvis ja, så ved du hvor du kan finde hjælp.

Og så spørger du sikkert: Er det ikke dyrt?

Svaret er: Nej!

Min timepris ligger på 600,- ex. moms, hvilket svarer nogenlunde til halvdelen af andre IT-konsulenter. Efter den første time, bliver du kun faktureret for halve timer, såfremt det ikke tager længere.

Jeg kan hjælpe dig usanset hvor du er i landet, så længe du kan komme på nettet med din PC. Bor du i Københavnsområdet eller på Københavns Vestegn, kører jeg ud til dig, hvis du ønsker det.

Se mere her på siden, hvad jeg også kan tilbyde dig! Hjælpen til din PC er ikke langt væk!

Bange for at miste dine data? Så tilmeld dig Nordic Backup nu!