DIT KONTOR I SKYEN

Office 365 på den nemme måde

Office 365

Du kender det sikkert godt....

Du skal til at tjekke din mail, men du har ikke adgang til din maskine på din arbejdsplads....Der er en vigtig mail du venter på, men du er nødt til at vente til imorgen....

Måske har du allerede en opkobling til dit skrivebord, men det bare langsomt. Og pokkers også, jeg glemte at lade den stå tændt, så nu kan jeg ikke logge ind alligevel...

Det behøver ikke at være sådan. Har du tænkt på, at du kan have både dine filer du bruger til hverdag samt din mailbox liggende i skyen?
Altså du kan være totalt uafhængig af at din maskine på kontoret skal være tændt og du kan altid få fat i dine dokumenter/ filer uanset hvor du er?

Du har måske allerede tænkt tanken, men er bare ikke kommet længere, eller også har du ikke haft modet til at gå videre.

Måske kan du ikke overskue alt det med opsætning, og hvad nu hvis osv.

Lad Computermusen hjælpe dig helt i mål. Lad Computermusen stå for hele setuppet, så du kan blive mobil.

Computermusen lægger en plan for din flytning af dine filer og mailboxe, integrerer det i dit system samt oploader dine data til skyen.

Nu tænker du: Er det sikkert?
Svaret er: Ja det er faktisk mere sikkert at lægge det hele i skyen, end hvis det havde været på din egen server. Sikkerheden er op til 10 gange højere, og du skal heller ikke vedligeholde dine servere.

Softwaremæssigt vil du også få de nyeste programmer altid, og de bliver løbende opdateret, uden at du skal bekymre dg om dette heller.

Computermusen giver dig frihed til at arbejde, uanset hvor du er, og laver du en mail på een af dine enheder, ser du straks ændringen på en anden. Alt er altid synkroniseret og opdateret. Nemt og ligetil.

Du kan også altid få adgang til alle filer, og du kan ligeså altid ændre og oprette nye filer. Igen opdateres de på alle enheder, så du altid har den seneste version.

Så, hvorfor ikke kontakte Computermusen og høre om dine muligheder. Computermusen lægger gerne en plan for dig, så du kan se hvad der skal til for DIN virksomhed!

Lad Computermusen hjælpe dig godt videre!

Beslutter du dig for at Computermusen skal hjælpe dig videre, så giver vi dig en tur i byen(gavekort), når du vælger skyen!

Kontakt Computermusen NU - det er helt sikkert

Har du fået dette kort af brevsprækken eller hentet dette i din postkasse?

2016-01-24_17h16_20

Hvis ja, så ved du hvor du kan finde hjælp.

Og så spørger du sikkert: Er det ikke dyrt?

Svaret er: Nej!

Min timepris ligger på 600,- ex. moms, hvilket svarer nogenlunde til halvdelen af andre IT-konsulenter. Efter den første time, bliver du kun faktureret for halve timer, såfremt det ikke tager længere.

Jeg kan hjælpe dig usanset hvor du er i landet, så længe du kan komme på nettet med din PC. Bor du i Københavnsområdet eller på Københavns Vestegn, kører jeg ud til dig, hvis du ønsker det.

Se mere her på siden, hvad jeg også kan tilbyde dig! Hjælpen til din PC er ikke langt væk!

Bange for at miste dine data? Så tilmeld dig Nordic Backup nu!