E-CONOMIC REGNSKAB I SKYEN

Når det skal være nemt at føre regnskab

E-conomic - regnskab i skyen

Er du blevet træt af at bogføre i Navision eller C5 eller noget helt tredie? Møder du hele tiden stopvinduer i dit regnskabsprogram, og er du ligeså træt af at du altid skal betale for at få lavet en EAN faktura?

Så skal du skifte til E-conomic. Det hele foregår online, det er nemt at gå til og du får det hele med i dit månedlige abonnement.2013e-conomic_125x125

Computermusen hjælper dig med at få trukket data ud fra dit nuværende regnskabsprogram, og vi hjælper dig ligeså med at få det ført ind i E-conomic, så du trygt kan arbejde videre. Vi har en helt speciel samarbejdspartner som klarer overflytningen af data for dig.

Al opsætning og fakturadesign osv, klarer Computermusen for dig, og vi hjælper dig ligeså igang med dit nye regnskabsprogram, såfremt du ikke syntes at den gratis Online chathjælp og telefonsupport er nok for dig fra E-conomic.

Når først du har E-conomic, så bliver du mere fri til at lave dit regnskab, uanset hvornår og hvor du er, har du adgang til dit regnskab, når blot der er en Internetforbindelse.

E-conomic tilbyder dig 14 dages test af systemet kvit og frit, og du kan oprette dig helt uden nogen forpligtelser, og ja, helt uden at skulle afgive kreditkort eller andre fakturamæssige oplysninger.

Du kan oprette dig ved at klikke her

Har du fået dette kort af brevsprækken eller hentet dette i din postkasse?

2016-01-24_17h16_20

Hvis ja, så ved du hvor du kan finde hjælp.

Og så spørger du sikkert: Er det ikke dyrt?

Svaret er: Nej!

Min timepris ligger på 600,- ex. moms, hvilket svarer nogenlunde til halvdelen af andre IT-konsulenter. Efter den første time, bliver du kun faktureret for halve timer, såfremt det ikke tager længere.

Jeg kan hjælpe dig usanset hvor du er i landet, så længe du kan komme på nettet med din PC. Bor du i Københavnsområdet eller på Københavns Vestegn, kører jeg ud til dig, hvis du ønsker det.

Se mere her på siden, hvad jeg også kan tilbyde dig! Hjælpen til din PC er ikke langt væk!

Bange for at miste dine data? Så tilmeld dig Nordic Backup nu!