OM COMPUTERMUSEN

Sådan startede det

Om Computermusen

Historie

Sådan startede ComputerMusen:

Efter en rygskade, kunne jeg ikke mere arbejde som køkkenchef på restauranter rundt omkring i Europa, ja sågar på Grønland. Jeg måtte finde på noget, og da jeg altid har haft interesse for computere og teknologi, nuller og ettaller, ja, så lå det lige til højrebenet.

Var der et hul på markedet, som jeg kunne udfylde i starten af år 2000? Det syntes jeg der var. De store firmaer sad trygt og godt på det meste, og deres timepriser var enorme, fordi de kunne tillade sig det.

Jeg følte derfor, at der var behov for at åbne et firma, som tog kunderne alvorligt og lyttede, istedet for kun at udskrive store regninger. Tit hørte jeg fra andre, at de ikke var blevet rådgivet, når de havde købt computer i et varehus eller en computerforretning.
Og når de så var kommet hjem, så havde man følelsen af at man var blevet snydt. Og her i 0'erne er det stadig sådan.

Det er den følelse, Computermusen tager kampen op imod.

Hver dag hjælper Computermusen, private og firmaer, store som små med at få afhjulpet deres IT problemer, vedligeholdt deres websites og meget andet IT teknisk.

Jeg vil derfor ønske dig velkommen som fremtidig kunde hos Computermusen.

Har du fået dette kort af brevsprækken eller hentet dette i din postkasse?

2016-01-24_17h16_20

Hvis ja, så ved du hvor du kan finde hjælp.

Og så spørger du sikkert: Er det ikke dyrt?

Svaret er: Nej!

Min timepris ligger på 600,- ex. moms, hvilket svarer nogenlunde til halvdelen af andre IT-konsulenter. Efter den første time, bliver du kun faktureret for halve timer, såfremt det ikke tager længere.

Jeg kan hjælpe dig usanset hvor du er i landet, så længe du kan komme på nettet med din PC. Bor du i Københavnsområdet eller på Københavns Vestegn, kører jeg ud til dig, hvis du ønsker det.

Se mere her på siden, hvad jeg også kan tilbyde dig! Hjælpen til din PC er ikke langt væk!

Bange for at miste dine data? Så tilmeld dig Nordic Backup nu!