COMPUTERMUSENS FORRETNINGSBETINGELSER

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser, når en ordre bestilles hos Computermusen

 • Kunder af Computermusen vil efter udførelse af det bestilte job, modtage faktura pr. mail, med betalingsfrist senest 7 dage efter. Ved overskridelse af denne betalingsfrist pålægges der et rykkergebyr ved udsendelse af ny faktura. Der pålægges yderligere renter på 1,5 % af det skyldige beløb pr. løbende måned fristen overskrides inkl. rykkergebyr.
  Ved større bestillinger, opkræves et depositum på 50% af opgavens pris.
  Der faktureres ved opgaveafslutning, og ved faste kunder, faktureres der hver d. 25., i hver måned.
 • Kunder af Computermusen må ikke kontakte eller på nogen anden måde kontakte Computermusens andre kunder med henblik på deling af løsninger, uden accept fra Computermusen.
 • Computermusen kan til enhver tid opsige aftalen med kunden med en frist på 14 dage til udgangen af en måned. Der gælder de samme regler for kunden.
 • Ved opsigelse af aftaler imellem kunden og Computermusen, kan denne kun opsiges, såfremt at kunden har indbetalt evt. skyldige beløb til Computermusen. Aftalen vil være gældende, indtil dette er sket.
 • Computermusen installerer og idriftsætter det leverede imellem 8-16 på hverdage, medmindre andet skriftligt er aftalt.
  Levering, installation og opsætning finder sted til normal timepris for konsulentbistand.
  Køber indestår for, at installationsarbejdet kan gennemføres uhindret, samt at alle miljøkrav og licenskrav overholdes. Opstår der undervejs i installationsforhindringer i kundens udstyr som ikke kan forudses, kan Computermusen ikke holdes til ansvar for dette, men kan derimod hjælpe med udredelse af hindringen, imod merbetaling til alm. timepris.
 • Ved indkøb af hardware der ikke er på lager og overstiger kr. 1000,00 pr. del, bliver der udskrevet en faktura til kunden på et accontobeløb på halvdelen af beløbet pr. del. Dette sker for, at ComputerMusen kan sikre sig at kunne tilbagelevere delen til lageret, hvor den kom fra, hvis kunden fortryder sit køb inden levering.
  Computermusen forbeholder sig ret til tidsfristforlængelser.Computermusen kan ikke holdes ansvarlig for computerproblemer, der hidrører software, som ikke har en gyldig licens.

Hvis der laves kørsel over broer, eller der er brug for færgebilletter og parkeringsafgifter, vil fakturaen blive pålagt dette beløb. Antal km. gælder sammenlagt (ud og hjem).

Større opgaver:
Ved større opgaver såsom nyopsætning af pc'ere i et trådløst eller kabelført netværk, er der et opstartsgebyr på kr. 900,- ekskl. moms, og efterfølgende kan der aftales en fast pris alt efter opgavens størrelse. 
På den måde ved du, hvad du kommer til at betale alt i alt.
Ovenstående priser er eksl. materialer.

Spørgsmål til disse forretningsbetingelser kan rettes til Computermusen på telefon 2679 6131 eller via mail.

Priser (ekskl. moms og taksterne er pr. påbegyndt time, og der afregnes kun hele timer ex. moms).

YdelsePris
Konsulentbistand man-fredag efter kl. 17.00700,00 pr. time
Konsulentbistand mandag-fredag600,00 pr. time
Programmering og udvikling1000,00 pr. time
Konsulentbistand lørdage og søndage800,00 pr. time
Transport 0-10 km. kr. 150,00
Transport 11-40 km.kr. 450,00
Transport 41-100 km.kr. 500,00
Transport 101-200 km.kr. 600,00
Transport 201-300 km.kr. 800,00
Transport 301- km.kr. 1000,00
  

Ved transport mellem landsdele, vil der blive opkrævet broafgift, hvor det er nødvendigt.

Ligeså tilbydes en dybdegående analyse af dit website, og en konklusion med gode råd og optimeringsprocesser, så du ud fra dette, kan beslutte om der skal gøres noget ved dit nuværende site. En sådan analyse vil typisk koste 1150,- ekskl. moms.

Gældende pr. 01.01.2019.

Revideret pr.

01.01.2004
01.01.2012
01.03.2015
01.09.2016
01.01.2019

Skulle du have lyst til at betale din faktura på stedet hos Computermusen, så kan du også gøre dette med Mobile Pay. Desværre har Mobile Pay lukket for muligheden for at kunne betale din Faktura hjemmefra som vi ellers har haft stor succes med; de vil have at du er på adressen, når betalingen foregår.
Identifikation i Mobile Pay ved direkte handel på firmaadresse:
Computermusen

Har du fået dette kort af brevsprækken eller hentet dette i din postkasse?

2016-01-24_17h16_20

Hvis ja, så ved du hvor du kan finde hjælp.

Og så spørger du sikkert: Er det ikke dyrt?

Svaret er: Nej!

Min timepris ligger på 600,- ex. moms, hvilket svarer nogenlunde til halvdelen af andre IT-konsulenter. Efter den første time, bliver du kun faktureret for halve timer, såfremt det ikke tager længere.

Jeg kan hjælpe dig usanset hvor du er i landet, så længe du kan komme på nettet med din PC. Bor du i Københavnsområdet eller på Sjælland, kører jeg ud til dig, hvis du ønsker det.

Se mere her på siden, hvad jeg også kan tilbyde dig! Hjælpen til din PC er ikke langt væk!

Bange for at miste dine data? Så tilmeld dig Nordic Backup nu!