HVAD SIGER KUNDERNE SÅ?

5 stjerner for Computermusen De oprettede en shop til os, og da vi skulle have nyt domænenavn, flyttede de det hele for os. Perfekt!

John Strauss
Fotoiq.dk

Jeg har benyttet mig af Computermusen nogle gange og har fået både kompetent rådgivning og løsninger på problemer jeg har haft på min webshop. Computermusen står altid parat hvis der opstår et akut problem. Jeg vil helt klart anbefale Computermusen.

Jack Pedersen
Flagshoppen.dk

Computermusen hjalp mig med at få lavet et galleri til mine billeder. Nu kan jeg med stolthed vise dem frem på Internettet!

Alice Dønns
Lakune.com

Computermusen varetager vores vedligeholdelse af vores shopsystemer og har kontakten til vores leverandører på IT-området. Vi er helt rolige og har kun gode tanker og meninger om Computermusen!

Martin Stokvis
Partnerstore ApS

Da jeg fik lavet min hjemmeside om, fik jeg endnu flere kunder i min butik. Nu kan jeg næsten ikke følge med den store forespørgsel der er på tider i min salon. Computermusen gjorde virkelig min forretning levende igen.

T.T. Hairdesign
T.T. Hairdesign

Computermusens backup giver mig tryghed i hverdagen og da mine filer og billeder er uerstattelige er det den perfekte cocktail for mig. Computermusen er den bedste IT hjælp jeg nogensinde har haft.

Privatkunde

Computermusen er altid klar med løsninger der bare holder. Skulle have ny computer, og fik personlig vejledning som ledte mig på rette vej. Fantastisk service!

Privatkunde

Vores netværk gik ned, så vi kontaktede Computermusen, som vi havde fået anbefalet fra vores samarbejdspartner. Der gik ikke længere før alt var oppe og køre igen. Det har vi ikke fortrudt, og vi stoler 100% på Computermusens kompetencer!

Firmakunde
Amager Låseservice