NY WEBSHOP MED E-CONOMIC

Computermusen kan hjælpe dig i mål med hele setuppet

Webshop med E-conomic

Skal du bruge en nem og hurtig webshop som du kan bruge til at sælge et lille sortiment af varer, noget helt specifikt eller en niche?
Vil du lige så have en webshop som automatisk overfører dine ordrer til E-conomic, så du nemt og hurtigt kan bogføre ordren, uden at gøre mere?

Så er E-conomics nye webshop det helt rigtige valg for dig.

Computermusen har hjulpet flere kunder med opsætningen af denne form for webshop, som er fuldt integreret i E-conomic idag. 
Orker du ikke selv at opsætte webshoppen og sætte dig ind i E-conomics teknik, så lad Computermusen hjælpe dig i mål. Vi står for opsætningen, tilmeldingen og ligeså såfremt du ønsker det, tilmeldingen til kortbetalingen, som både tilbyder alm. danske kort og udenlandske kort.

Så har du et produkt du gerne vil sælge, bruger du allerede E-conomic idag til dit regnskab, så kan du nu også få en webshop igennem E-conomic, som vil spare dig for rigtig meget tid, da alting foregår elektronisk. Og tilmed skal du heller ikke taste dine ordrer ind i E-conomic, da disse kommer direkte ind, fra webshoppen.

Tilmeld dig her for at blive E-conomickunde, og få bagefter adgang til webshopmodulet for en lav månedlig ydelse.

Eller kontakt Computermusen NU, for at komme hurtigt igang. Det er billigere end du tror at få hjælp til hele setuppet!

Har du fået dette kort af brevsprækken eller hentet dette i din postkasse?

2016-01-24_17h16_20

Hvis ja, så ved du hvor du kan finde hjælp.

Og så spørger du sikkert: Er det ikke dyrt?

Svaret er: Nej!

Min timepris ligger på 600,- ex. moms, hvilket svarer nogenlunde til halvdelen af andre IT-konsulenter. Efter den første time, bliver du kun faktureret for halve timer, såfremt det ikke tager længere.

Jeg kan hjælpe dig usanset hvor du er i landet, så længe du kan komme på nettet med din PC. Bor du i Københavnsområdet eller på Københavns Vestegn, kører jeg ud til dig, hvis du ønsker det.

Se mere her på siden, hvad jeg også kan tilbyde dig! Hjælpen til din PC er ikke langt væk!

Bange for at miste dine data? Så tilmeld dig Nordic Backup nu!