RESPONSIVE WEBSITES I WORDPRESS

For dig som gerne vil selv, Computermusen hjælper dig igang.

Responsive websites
Vedligeholdelse af dit WordPress site
SSL - Sikkert Website

Er dit website blevet kedeligt og ved du ikke rigtig hvordan du skal komme videre?

Du har sikkert tænkt tanken på et eller andet tidspunkt, og når du surfer rundt på nettet, ser du sikkert tit websites, som bare er mere smarte og mere lækkert, end dit eget.

Men du slår tanken om et nyt hen, forbi du enten ikke kan overskue at lave det selv, eller også tror du at det koster en bondegård at få det lavet.

Hov! Stop op!

Computermusen kan helt sikkert hjælpe dig til et bedre site end du har i dag, og som en sidegevinst bliver dit site også responsivt, hvilket gør at det kan læses på en mobil enhed, og at Google IKKE straffer dig, fordi du ikke har et website som ikke er responsivt.

Når Computermusen laver websites, så tages der udgangspunkt i det stærke Open source miljø, WordPress.

WordPress giver dig alle de muligheder du kunne tænke dig, og næsten alt kan lade sig gøre. Computermusen tager udgangspunkt i et standard design, som tilpasses efter dit ønske, så der designes så tæt op de ønsker du måtte have til farver, logoer, elementer og billeder, samt indholdet af dit nye website.
Alt sammen laves responsivt, så det kan læses på alle enheder, helt perfekt.

Dit website kan efter endt designkreering, styres af dig selv, fordi alle sider du vil oprette efterfølgende, følger det design der er lavet, uden at du selv skal gøre andet end at lave sidens indhold og gemme den. Det er både nemt og tidsbesparende for dig som bruger, og du skal heller ikke hver gang kontakte en tekniker eller designer for at oprette et tilbud eller en underside på dit website.

Herunder ser du nogle eksempler på websites udført i WordPress systemet:

Har du ikke tiden til at vedligeholde dit WordPress site?
Så fortvivl ikke. Computermusen kan helt sikkert hjælpe dig med at vedligeholde sit WordPress site løbende, så du kan bruge tiden til noget andet.Wordpress_logo_8

Computermusen vedligeholder idag mange sites, og har sat dette i system, så du altid har mulighed for at komme med opdateringer til dit site, som så bliver sat ind, til aftalt tid.
Når Computermusen begynder at vedholde dit site, bliver det også nemmere at vide, hvad du gerne vil, og hvad dit firma vil. Derfor skal du blot fremsende ønsker til indholdet og evt. billeder, som skal på siden. Planlægger du indhold, kan dette også sagtens lade sig gøre.

Kører du ligeså en shop, som du ikke har tid til at vedligeholde, så kan Computermusen også vedligeholde denne også.

Ja, al vedligehold vedrørende WordPress kan Computermusen udføre, og skal du bruge et Plugin, som skal kunne noget bestemt er Computermusen ligeså behjælpelig med at finde det rette modul, eller tilpasse et, så det kan fungere med dit WordPress setup.

2016-01-28_20h24_51

 

 

 

 

Aldrig har det været vigtigere at beskytte sine brugere og sit eget website imod udefra kommende trusler.
Vi kommer ikke udenom, at hackerne er blevet bedre og mere snu, til at opfange og aflæse andres infomationer, både på nettet og på folks udstyr.

Derfor er det også vigtigt at beskytter dit indhold og dine brugere, som bruger dit website, og kan du beskytte dit website nemt og hurtigt, og ligeså ikke betale for et dyrt SSL certifikat, ja, hvorfor skal du så snydes for dette, når det er gratis?ssl_

Ud over at få dit site beskyttet, får du også en anden fordel. Google indfører snart et filter på deres søgninger, som gør, at har man ikke et SSL certifikat på sit website, så bliver man placeret lavere på listen over søgninger.

Så slå til idag. Lad Computermusen flytte dit site til en bedre DK hosting, som sikkert også er billigere end den du har idag. Få SSL certifikat med i hostingen, ganske gratis, og bliv fremtidssikret i samme ombæring.

Kontakt Computermusen nu, for at få en aftale i stand. Computermusen hjælper dig fra ende til anden, uden at du skal bekymre dig.

Eksempel 1
Eksempel 2
Eksempel 3

Her er det KLC Københavns website, som er blevet udsat for WordPress, med en imponerende hurtighed og lethed, er dette site lavet til kunden som ønskede et lyst lækkert setup, hvor de selv kunne oprette kampagner og tilbud.

Designet skulle dog gå igen på alle sider.

Se sitet ved at trykke her

Du kan også se andre sites som er lavet af Computermusen her

 

Her havde kunden et gammelt website, lavet i et gammelt Joomla system, som ikke var blevet opdateret.

Computermusen havde ingen adgang til selve serverne hvor det lå grundet hosten, som var gået konurs.

Derfor lavede Computermusen et helt nyt site, fik trukket alle data ud fra serveren hvor det lå, via en anden metode.

Kunden fik så en sidegevinst, da de fik et responsivt design med i købet uden merpris, da Computermusen kunne designe deres image ud fra WordPress systemet.

Se sitet ved at klikke her

Du kan se andre websites, lavet af Computermusen ved at klikke her

Denne kunde, skulle have lavet et website, hvorfra der kunne præsenteres varer som de sælger på en shop, som ligeså er lavet af Computermusen.

De kan med deres website, selv lægge undersider på, ligge nye billeder og i det hele taget selv styre deres indhold, nemt og bekvemt uden nogen begrænsninger.

De ville ligeså have et site, som var deres eget, uden at de hver måned skulle leje sig til det, og det har de fået nu, for når først man har fået det, så er den ens ejendom.

Ligeså bliver sitet automatisk opdateret til nyeste version, så der sikres en stabilitet og sikkerhed på sitet.

Du kan se sitet ved at trykke her

Du kan flere af Computermusens websites ved at klikke her

Har du fået dette kort af brevsprækken eller hentet dette i din postkasse?

2016-01-24_17h16_20

Hvis ja, så ved du hvor du kan finde hjælp.

Og så spørger du sikkert: Er det ikke dyrt?

Svaret er: Nej!

Min timepris ligger på 600,- ex. moms, hvilket svarer nogenlunde til halvdelen af andre IT-konsulenter. Efter den første time, bliver du kun faktureret for halve timer, såfremt det ikke tager længere.

Jeg kan hjælpe dig usanset hvor du er i landet, så længe du kan komme på nettet med din PC. Bor du i Københavnsområdet eller på Københavns Vestegn, kører jeg ud til dig, hvis du ønsker det.

Se mere her på siden, hvad jeg også kan tilbyde dig! Hjælpen til din PC er ikke langt væk!

Bange for at miste dine data? Så tilmeld dig Nordic Backup nu!